Braamhof voor alle verse asperges

I.s.m. Martens Asperges

Onze winkel "de Braamhof" in Apeldoorn

Tijdens het aspergeseizoen verkopen wij dagelijks verse asperges in onze winkel aan de Deventerstraat 550 in Apeldoorn. U kunt bij ons ook pinnen.

Dagelijks worden de asperges vers aangevoerd vanuit het Noord Limburgse Tienray. Witte geschilde en ongeschilde asperges en natuurlijk de groene asperges. Er is altijd voldoende voorraad. Onze geschilde asperges worden luchtdicht verpakt. Zo kunt u snel een heerlijke lunch of maaltijd bereiden, voor uzelf of voor (on)verwachte gasten.

U kunt bij ons ook terecht voor luxe asperge- geschenkpakketten en cadeaubonnen. Een asperge geschenk is een lekker en origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, bedankje, opkikker, Moederdag of Vaderdag. Bedrijven kunnen zich onderscheiden door een aspergepakket en/of cadeaubon weg te geven als relatiegeschenk. De geschenkpakketten kunt u helemaal zelf samenstellen. U kunt zelf de hoogte van de cadeaubon en hoeveelheid van de verse, eventueel geschilde, asperges bepalen. Onze medewerkers staan altijd klaar om u hierin te adviseren. Naast de bijpassende producten, kunt u het pakket aanvullen met:

- Verse aardbeien
- Heerlijk bijpassende wijn
- Asperge receptenboek
- Servetten
- Schilmes
- Etc.

Wij verkopen in de winkel ook allerlei bijpassende producten zodat u een heerlijke, complete maaltijd kunt bereiden.
- Verse aardbeien van Nederlandse bodem
- Ambachtelijke ham
- Ambachtelijke roomboter
- Eieren
- Heerlijke sauzen
- Verse aspergesoep
- Bijpassende wijnen
- Asperge- en aardbeienlikeur
- Luxe servetten
- Etc.