Braamhof voor alle verse asperges

I.s.m. Martens Asperges

WELKOM BIJ DE BRAAMHOF I.S.M. MARTENS ASPERGES


De voorbereidingen voor het seizoen 2024 zijn al in volle gang zodat we op zaterdag 16 maart onze deuren weer kunnen openen om jullie te laten genieten van onze overheerlijke verse asperges. En zoals u van ons gewent bent, de aanverwante en streekproducten om een complete en heerlijke maaltijd op tafel te zetten. 


Namens Martens Asperges hopen Ingrid, Jolanda en de collega`s van Martens Asperges jullie weer te mogen begroeten.


Martens asperges uit Tienray werkt al vanaf seizoen 2014 samen met familie van de Vegt. Martens Asperges teelt al meer dan 3 generaties asperges. Naast de teelt van witte asperges heeft Martens Asperges zich de laatste jaren ook gespecialiseerd in het telen van groene asperges, in het schillen van witte asperges en in het verpakken van de witte en de groene asperges.
Graag stellen wij ons aan u voor. Wij Peter, Ron en Susan Martens telen al ruim 20 jaar asperges van de volle grond en we maken bij de teelt ook gebruik van verwarmde kassen.

Wij verkopen onze verse asperges in onze winkels in Tienray, Vierlingsbeek, Apeldoorn, Berg en Terblijt i.s.m. fruitbedrijf Huids en in Blaricum doen we dat in nauwe samenwerking met Boereblij. De asperges, wit ongeschild, wit geschild en de groene asperges worden dagelijks op al onze locaties vers aangevoerd.

Wij schillen onze witte asperges met de modernste machines in onze bedrijfshal in Tienray. Zie www.martensasperges.nl. `s Morgens in alle vroegte schillen en verpakken onze medewerkers de verse witte asperges 's en verdelen deze over onze winkels.
Mocht het nodig zijn dan leveren we dezelfde dag nog verse asperges na. U komt dus nooit voor niets naar onze winkel. Wij staan bekend om onze kwaliteit en smaak doordat we ieder jaar onze percelen verjongen zodat de asperge lekker mals blijft.


Like ons op Facebook

Klik hier om naar onze facebook pagina te gaan.